thanks sudi jadi geng ciknaa (~_^)v

Tuesday, April 23, 2013

Pureen Warehouse 2013

ciknaa tak pegi tau.. 
ini semua kiriman semate-mate.. huhu.
daku takde pengalaman menerjah pureen warehouse sale sebegini..
ingatkan dapat la pegi kali ni, tapi kitorang kan balik pahang untuk befday afiq tu..
kebetulan housemate ciknaa memang nak pegi, kirim duit jela..
gigih dia keluar kul6 pagi.. huhu.
memang baju-baju afiq singkat tergantung dah..
walaupun keding, tapi itu budak cepat meninggi..



ciknaa kirim duit dalam 100 saje..
tapi member tu terlebih bajet plop, jadi 160 hengget..
but still oke, sebab menepati ape yang ciknaa nak..
siap topi, mitten booties adik baby dia tolong belikan..
memang berbaloi lah dengan harga.. 
tak silap ciknaa dapat dalam 12 pasang baju kot..




ni takde keje namanye..
penat tau mama susun baju tu nak ambik gambo..
elok je siap susun, afiq tetiba datang merangkak atas baju tu yuolsss!
lepas lalu atas baju, dia buat muka tak bersalah je..
macam takde pape berlaku..
aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhh..>!!<
sakit pulak hati mama nye ni.. sabo jelah wahai anak..




 ni jela separuh yang ciknaa snap..


malas dah nak susun lagi..
sebab papa afiq dah terkekeh-kekeh gelakkan ciknaa diatas perbuatan anak bini beliau..
time ni baru je balik dari pencarian rumah zura untuk befday party yaya tu..
ini la padahnye sebab tak menyabor tengok baju baru afiq.. hoho..



sume baju tu kepunyaan budak ini lah.. muka abang-abang sangat kan..?

15 comments:

  1. kekonon nak terjah jgk pureen hari tu..tp encik suami ajak gi perak..sume plan hancur...hohohoho...xper la, pakai bju kakak daaliyaa jer la, sbb dh tahu jantina khannnn...hihihiihh..

    ReplyDelete
  2. syokla baju baru manyak sgt2...airiell mumy beli 3 lai baju lobang2 je..huhu

    ReplyDelete
  3. ramai yg update pergi Pureen ni, saya tak pergi pon sebb nak tunggukan ekspo midvalley tu. abang long Afiq dah matured lah :)

    ReplyDelete
  4. kirim kt member pun rabak rm160..
    kalau pergi sendiri?
    koman2 rm500 abis ni..hehehhe..

    ReplyDelete
  5. Kami pon idok la nk p... Teringin tp xsanggup he3

    ReplyDelete
  6. Untung..!! Pandai member belikan...:-)

    ReplyDelete
  7. wow...mmg banyak...hehe..pasni yg dah xmuat boleh kasi simpan yer..

    ReplyDelete
  8. wahh..bestnya dapat borong banyak. nad siap set reminder kat hp tau pasal pureen warehouse sale ni. bila reminder tu bunyi, papa saif tengok dia terus delete dan kata "benda tak penting.delete." waaaaa..nampak sangat tak bagi nad perabiskan duit untuk anak kesayangan sendiri. sian saif asyik rotate baju yg sama je.

    ReplyDelete
  9. Gojes baju afiq...untung ada housemate tlg belikan...umi Qi ja dok borong kt expo baby...hahah gelap mata tgk byk brand...

    ReplyDelete
  10. betullah..kirim ngn member dapat jimat sket..kalau poi sendiri mau 2,3 ganda dari harga kirim.itu nak rembat, ini nak rembat.hihih

    ReplyDelete
  11. huish gamaknya kalo perot cam mommycha ni org main tolak je kan...huwaa tak sanggup nak pegi. walaupun hati meronta nak pegi...murah weyyy!

    ReplyDelete
  12. ciknaaaaaa (sila bayangkan keterujaan 1st time datang sini)
    hahaha..pinky momma tumpang duduk blog cik naa boleh dak.ur 173 follower..

    amboi, shopping uols di pureen..ai tak larat nak amazing race kat sana..
    tapi terpergi gak warehouse sale pigeon kat subang..ari yang sama dengan pureen..

    sawankan..harga murah murah ;p

    ReplyDelete
  13. waa...rajinye housemate ciknaa...
    kita pegi jugak, tp pegi petang sbb nk borong babywipes dgn detergent je..
    klu dh ptg mmg nan hado la baju cun2..

    ReplyDelete
  14. untunglah org yg dok area kL n selangor..warehouse sale la..baby expo la..kami yg kat ipoh ni leh tgok gmbr2 je la..huhu

    ReplyDelete
  15. Saya pun xgi..huhu..pyh nak heret anak2..hehe

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...